FAQ for Recruiters
Hoe haal ik een vacature advertentie offline?

Lees hier hoe je in drie stappen je vacature advertentie kunt pauzeren / offline kunt halen

Wiebe Mulder avatar
Written by Wiebe Mulder
Updated over a week ago

Het offline halen van een vacature advertentie kan heel gemakkelijk door in te loggen in je werkgevers account. Klik op het menu "vacatures" en klik vervolgens op de vacature advertentie die je offline wenst te halen:

Ga nu naar "status" en selecteer pauze.
โ€‹

LET OP! --> Vergeet niet onder aan het scherm op "opslaan" te klikken.

Je vacature is nu in pauze en wordt niet meer getoond op de vacaturebank. Mocht je onverhoopt de vacature toch weer willen tonen binnen de looptijd van de plaatsing, dan doe je precies het zelfde als hierboven omschreven maar selecteer je bij status weer terug "Productie".