Subverwerkers

(AVG) Hier vind je alle door EXENZO gebruikte subverwerkers

Wiebe Mulder avatar
Written by Wiebe Mulder
Updated over a week ago

Bij het leveren van de EXENZO software applicatie(s) maken we gebruik van de volgende subverwerkers:

Systeem technisch gebruikte subverwerkers:
Hieronder vind je alle subverwerkers waar wij diensten of services afnemen om onze software en diensten goed uit te kunnen voeren.

Google Cloud

Wij gebruiken de diensten van Google Cloud voor de opslag en serverarchitectuur van EXENZO. Daarbij gebruiken wij zoveel mogelijk de diensten aangeboden in Nederland (Google Datacenter Eemshaven). Google is een Amerikaans bedrijf.

Tilaa Hosting

Wij gebruiken de diensten van Tilaa Hosting voor de opslag, backup en serverarchitectuur van EXENZO. Daarbij gebruiken wij enkel de diensten aangeboden in Nederland (Amsterdam). Tilaa is een Nederlands bedrijf.

Digital Ocean

Wij gebruiken de diensten van Digital Ocean voor de opslag en serverarchitectuur van EXENZO. Daarbij gebruiken wij zoveel mogelijk de diensten aangeboden in Nederland (Digital Ocean datacenter Amsterdam). Digital Ocean is een Amerikaans bedrijf.

Lemonbit

Ons serverbeheer en beveiliging van onze servers laten wij graag over aan professionals. Daarom werken wij al vanaf de start van onze organisatie samen het team van Lemonbit. Zij beheren onze servers bij Google en Tilaa. Ook doen zij voor ons de nodige backups. Lemonbit is een Nederlands bedrijf en wij hebben een verwerkersovereenkomst met hen afgesloten.

Google Analytics

Google Analytics is een applicatie om website statistieken bij te houden en te analyseren. Daar gebruiken wij het ook voor. Google Analytics is een Amerikaans bedrijf.

Mandrill

Voor het versturen van systeem e-mails vanuit EXENZO maken we gebruik van de diensten van Mandrill. Mandrill is een Amerikaans bedrijf.

Sentry

We gebruiken Sentry voor het debuggen van foutmeldingen vanuit onze applicaties. Sentry is dusdanig ingesteld dat geen persoonsgegevens doorgegeven worden. Sentry is een product van Functional Software Inc. en is een Amerikaans bedrijf.

Marketing- en Sales-technische gebruikte subverwerkers:

Hieronder vind je alle subverwerkers waar wij diensten of services afnemen om onze marketing- en sales-activiteiten goed uit te kunnen voeren.

JobBoost.io

Voor het adverteren van banen advertenties op banenzoekmachines maken wij gebruik van de job marketing tool van JobBoost.io. Wij hebben een verwerkersovereenkomst afgesloten met JobBoost.io. Dit is een Nederlands bedrijf.

Adespresso

Om optimaal te kunnen adverteren voor ons zelf of voor onze klanten op Facebook maken wij gebruik van de Adespresso advertentie tool. Wij hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met hen. Adespresso is een Amerikaans bedrijf.

Adform

Voor het adverteren van display advertenties met o.a. re-targeting van banen en/of awareness campagnes maken wij gebruik van Adform. Adform is een Deense organisatie met o.a. een kantoor in Amsterdam.

Mailchimp

Voor onze e-mail marketing maken wij gebruik van Mailchimp. Mailchimp is een Amerikaans bedrijf. Wil je geen marketing e-mails van ons ontvangen, schrijf je dan uit op de uitschrijf link onder elke verzonden e-mail. Mailchimp is een Amerikaans bedrijf.

Pipedrive

Wij gebruiken voor onze sales activiteiten gebruiken wij het CRM van Pipedrive. Hier verzamelen wij o.a. contactgegevens van bedrijven en medewerkers van deze organisaties. Ook communicatiegeschiedenis wordt hier in bijgehouden. Het kan voorkomen dat hier onbedoeld ook persoonsgegevens zoals omschreven in de AVG terecht kunnen komen. Om die reden hebben wij een verwerkersovereenkomst met hen afgesloten. Voor Europese gebruikers van Pipedrive geld Estland als vestigingsland.

Mailtrack

Bij het verzenden van e-mail (niet systeem e-mails) kan het zijn dat we mailtrack gebruiken van de The Mail Track Company. Hiermee kunnen we zien of en wanneer de verzonden e-mail is geopend. Wij gebruiken dit om onze sales activiteiten te optimaliseren. The Mail Track Company is een Spaans bedrijf.

Binnen ons team gebruiken we daarnaast diensten van derden om dagelijks EXENZO beter te maken en (technische) support te leveren. Daarbij kunnen (al dan niet per ongeluk) persoonsgegevens van onze klanten en gebruikers verwerkt worden. Daarom noemen we ze hier:

Google Gsuite

Wij gebruiken Google Gsuite voor onze e-mail, agenda's en bestandsopslag. Hoewel we niet actief persoonsgegevens opslaan in deze tools, kan het altijd voorkomen dat een persoonsgegeven bijvoorbeeld via e-mail terecht komt in deze tools. We hebben daarom een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Google. Google is een Amerikaans bedrijf.

Intercom

Als contact wordt opgenomen met ons supportteam via de in-app chat of per e-mail, dan zal het klantcontact verlopen via Intercom. Ook gebruiken wij intercom voor onze support pagina's, het versturen van e-mails met informatie over het systeem, uitleg of updates. Hier worden ook gegevens bijgehouden over onze klanten. Er worden dan bedrijfsgegevens en contactgegevens opgeslagen. Intercom is een Amerikaans bedrijf.

Slack

We gebruiken Slack voor interne communicatie in ons team. In principe delen we nooit persoonsgegevens van onze klanten of gebruikers in Slack. Mocht dit per ongeluk toch gebeuren, dan bestaat er een verwerkingsovereenkomst met Slack. Slack is een Amerikaans bedrijf.

MoneyBird

Voor de facturering van onze dienstverlening maken we gebruik van Moneybird. Er kunnen op facturen persoonsgegevens vermeld zijn. We proberen dit te beperken, maar er is in ieder geval een verwerkingsovereenkomst afgesloten. Moneybird is een Nederlands bedrijf.

Mollie

Voor het afhandelen van online betalingen met b.v. iDeal en Creditcard maken wij gebruik van de betalingsprovider Mollie. Mollie is een Nederlands bedrijf.

Did this answer your question?